Cecil Lenis

Cecil Lenis

Paralegal


Emailparalegal@labourandlaw.nl
Bel+31 (0)20 261 9546

Wat maakt werken bij L&L leuk, interessant, boeiend? 

Werken als paralegal bij ons kantoor is voor mij niet alleen een professionele uitdaging, maar ook een omgeving waarbij voortdurend mijn interesses worden geprikkeld. De diversiteit aan zaken en de constante stroom van nieuwe uitdagingen houden mijn nieuwsgierigheid levendig en stimuleren mijn voortdurende streven naar groei en verbetering. 

Wat is jouw drive bij het (adviseren en) helpen van een partner, of organisatie? 

Ik ben vastbesloten om mijn expertise voortdurend te ontwikkelen en up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen in het arbeidsrecht en ondernemingsrecht, zodat ik hen zo goed mogelijk kan ondersteunen.

Wat is jouw kracht?

Mijn kracht als paralegal ligt in mijn proactieve en oplossingsgerichte aanpak, waarbij ik niet terugdeins voor complexe situaties. Door vastberadenheid en een can-do-mentaliteit ben ik in staat om zelfs de meest uitdagende taken met efficiëntie aan te pakken. Het geeft me voldoening om actief bij te dragen aan het vinden van juridische oplossingen.

Iets wat we niet weten van je weten.

Sinds mijn zesde doe ik aan kunstschaatsen. Waar ik dit vroeger op competitief niveau deed, is het nu nog steeds een hobby waar ik veel voldoening uit haal.

Contact